skip to Main Content
Dos Debutants I Un Cerdanyola Històric Per Tancar La Fase De Grups

La fase de grups del Torneig d’Històrics del Futbol Català es tancarà amb un grup ple d’al·licients i que aglutina als dos únics equips debutants de l’edició d’enguany, el CE Manresa i la UE Figueres. Completa el grup el Cerdanyola FC, que aquesta temporda s’estrenarà a 2a RFEF després de l’històric ascens aconseguit el juny passat.

El Manresa va consolidar la seva plaça a 3RFEF amb una gran temporada en la que fins i tot va somiar en disputar la fase d’ascens. L’equip de Ferran Costa manté el bloc que tant bon resultat li ha donat i voldrà arribar lluny en un Torneig que rebrà per primer cop els del Bages.

Per la seva banda, el Figueres també debutarà en l’Històrics. L’equip va haver de treballar la salvació en la darrera temporada, i ara l’entrenador Moisés Hurtado podrà iniciar un projecte des de zero amb molta renovació a la plantilla. Els de l’Alt Empordà seran un dels equips a seguir en aquesta edició.

Finalment el darrer equip en debutar en aquest Històrics serà un pletòric Cerdanyola, que lògicament s’ha reforçat per iniciar el projecte ambiciós de 2a RFEF i amb un Toni Carrillo a la banqueta que coneix a la perfecció un torneig en el que ja va ser finalista l’any 2017. L’equip manté el bloc de l’ascens, però també ha “pescat” molt en el mercat de 3a per tal de poder competir amb les màximes garanties, amb incorporacions com Varese, Albert López o Marcel Serramitja.

#SomHistòrics

Back To Top