skip to Main Content
El Rei De L’Històrics Contra Dos Clàssics Barcelonins

Prèvia G1 – TH19: CF Badalona – UE Sant Andreu – CE Júpiter

El grup que obrirà la 34 edició del Torneig d’Històrics del Futbol Català és un dels més clàssics que podem trobar. El CF Badalona, que ha guanyat els dos darrers títols i ha jugat les tres últimes finals, s’enfrontarà als barcelonins UE Sant Andreu, gran aspirant a Tercera, i al CE Júpiter, que buscar tornar a la categoria dels seus veïns. Un inici immillorable per al torneig.

El CF Badalona s’ha guanyat a pols la seva denominació de rei de l’Històrics. Els badalonins tenen 7 títols i sempre disputen aquest torneig com una final. De fet, han arribat a les tres darrers finals i són els vigents guanyadors. Després d’una temporada amb dues cares, de menys a més, el CF Badalona també estrena nou projecte a l’Històrics, aquest cop amb Juanma Pons a la banqueta. El porter Morales sumarà una nova participacio a l’Històrics, i serà un bon moment per veure les nombroses incorporacions signades, en un projecte pensat per altes fites.

La UE Sant Andreu per la seva banda segueix mantenint a Mikel Azparren a la banqueta després d’una temporada on van guanyar la Copa Catalunya però es van quedar a les portes del playoff d’ascens. Els quadribarrats tenen 2 Històrics al palmarès (2007 i 2014) i són un bloc destacadíssim a la Tercera Divisió. Els davanters Elhadji -que torna de la seva aventura a Grècia- i Marcel Serramitja, són algunes de les grans incorporacions d’un bloc molt consolidat amb jugadors com Segovia, Llamas, Carroza, Ton Alcover o Josu. Un equip pensat per pujar a Segona B.

I completarà el grup una altra plantilla pensada en un únic objectiu: L’ascens de categoria. El CE Júpiter vol deixar la Primera Catalana després d’una temporada molt moguda que va finalitzar amb una feliç permanència. Per aquesta temporada 2019-20 el conjunt grisgrana ha ideat un equip fort per lluitar per l’ascens a Tercera, amb grans fitxatges com el central Rafa Murillo, Albert Gurrea o Crivi. El Júpiter s’estima de valent l’Històrics i, conjuntament amb l’amfitrió Martinenc, és l’únic equip que ha disputat totes les edicions, amb 5 títols.

L’Històrics no podia tenir un debut millor amb tres grans equips de tres categories diferents que buscaran convertir-se en el primer semifinalista en la 34a edició del Torneig.

Back To Top