skip to Main Content

El Torneig es disputa, de nou i des del 2012 de forma permanent, al Municipal del Guinardó, el camp de l’equip organitzador, el FC Martinenc. Històricament aquest camp ha organitzat la gran majoria d’edicions del Torneig, tot i que en la primera dècada del segle XXI la seu del Torneig havia anat rotant degut a que el Guinardó va ser dels últims camps barcelonins a incorporar la gespa artificial.

Així, el Guinardó va organitzar les primeres onze edicions, de 1984 a 1995 –el 1992 no es va disputar per la celebració dels Jocs Olímpics de Barcelona-. L’Horta va organitzar el Torneig l’any de celebració del seu 75è aniversari, el 1996, i el Torneig va tornar al Guinardó fins al 2003, quan va començar el seu periple per diversos camps d’altres equips participants.

El Badalona, l’Europa, el Sant Andreu i finalment el Júpiter -en la commemoració del seu centenari, el 2011- han estat alguns dels clubs que han acollit el Torneig d’Històrics.

Ara mateix el Municipal del Guinardó presenta un aspecte inmillorable, amb un terreny de joc d’última generació, graderies, marcador electrònic i totes les condicions per ser un excel·lent escenari per allotjar de forma permanent i definitiva el Torneig.

L’adreça oficial del camp és al carrer de Telègraf 31-45, si bé hi ha dos accessos a la instal·lació a la Ronda del Guinardó. Situat just al costat de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, està molt ben comunicat amb el transport públic, amb la parada de metro Guinardó | Hospital de Sant Pau (L4) i les línies d’autobusos amb parades properes: H6, V27, D40, 39, 117, 191 i 192.

Back To Top