skip to Main Content

El Torneig d’Històrics és un dels grans actius del futbol català. Des de la seva creació a l’any 1984, conmemorant el 75è aniversari del FC Martinenc, els Històrics han reunit als clubs més tradicionals del futbol modest de la nostra terra, i s’han consolidat com el torneig d’estiu de referència per tots els amants del nostre esport.

Manolo Dengra

Els temps canvien, però la passió segueix intacta. Amb aquesta, ja són XXXIV les edicions que s’han organitzat, i la repercussió del Torneig d’Històrics segueix sent molt notòria, tan entre aficionats com en els propis clubs que volen participar, així com en els mitjans de comunicació, que donen ressò a la competició.

Tot i això, els anys passen i el Torneig també s’ha de modernitzar i buscar noves fòrmules per seguir sent més atractiu de cara al públic. Amb la seu permanent al Municipal del Guinardó i amb criteris d’elecció basats en la història del torneig i en el rendiment dels equips, els Històrics volen donar un pas més endavant, sense perdre la seva essència.

Es tracta de pujar un esglaó la categoria d’aquest esdeveniment del futbol català. Que tothom que s’estima aquest futbol se’l senti propi, un torneig més modern, amb pretensió d’estar millor organitzat i obert a tothom.

Els aficionats de tots els equips Històrics segur que veuran un gran espectacle on podran conèixer per primer cop el nivell del seu equip per la propera temporada. La primera pedra de toc, el primer gol, la primera imatge del nou fitxatge…

Una passió que ens uneix a tots i que quedarà reflectida en aquest Torneig d’Històrics, que un any més camina amb pas ferm cap al futur gràcies al suport de tots els aficionats.

Ells són els que setmana rere setmana gaudeixen, pateixen i lluiten pel seu equip, el que senten més proper, el de tota la vida, aquell que mereix estar present al nostre torneig i enfrontar-se a altres equips d’igual entitat amb els que podran viure partits vibrants.

Manuel Dengra, President del FC Martinenc, club organitzador del Torneig d’Històrics.

Back To Top