skip to Main Content

Els participants del Torneig d’Històrics femení responen, també com en el cas de la competició masculina, a un doble patró de tria: el criteri històric i els mèrits esportius.

Amb tot, el replantejament de la competició, que va propiciar el seu retorn el 2018, ha portat a una practicitat a l’hora de fer-hi participar equips de la Preferent o la Primera Catalana femenina, sense tancar la porta a algun conjunt de la Primera Nacional. El creixent interès dels clubs “històrics” -molts dels quals mostren la voluntat de participar al Torneig en les dues categories- ha motivat, primer, a ampliar el Torneig aquest 2022, de quatre a sis participants, i a haver d’estar amatents a ajustar els criteris de cara a properes edicions, pel bé de la competició i el prestigi creixent d’una competició femenina que ja acumula set edicions, quatre des de la represa.

Aquest 2022 participaran a l’Històrics Femení l’Igualada, el Sant Cugat, el Pallejà, el Cerdanyola, el Júpiter i el Martinenc. Tots han disputat la Preferent Femenina aquest darrer curs i tots hi continuaran la temporada vinent excepte el Júpiter, que competirà a Primera Catalana.

Participants del TH Femení 2022

Back To Top