skip to Main Content
Un Grup 100% Tercera Divisió Amb Derbi Inclòs

G3 – TH19: UA Horta – Terrassa FC – UE Sants

El grup 3 de l’Històrics és l’únic que enfrontarà tres equips de la mateixa divisió, la Tercera. La UA Horta, després d’una temporada històrica amb playoff d’ascens, el Terrassa, que estrena projecte amb Xavi Molist a la banqueta, i la UE Sants, que va firmar una excel·lent permanència en el seu retorn a la categoria. Un grup obert i emocionant entre rivals que es veuran durant tota la temporada.

L’Unió Atlètica Horta ve de signar una les millors temporades de la seva història. Els de Nacho Castro -que segueix a la banqueta- hauran de fer front a l’èxode de grans jugadors i refer un bloc que ha estat insuperable al Feliu i Codina i que s’ha quedat a les portes de la Segona Divisió B. Yamandú, Edgar Tejada, Luis Gaudioso o Joan Inés son alguns dels nous fitxatges per mantenir el nivell mostrat en el darrer any. L’Horta té tres Històrics al palmarès, els anys 1994-1996-1997, i per tant fa 22 anys que no alça el títol.

El Terrassa buscarà un any més l’ascens de categoria que li pertoca per història, massa social i potencial. La Segona B serà el gran objectiu dels egarencs, que han encarregat la tasca a Xavi Molist i han pescat de valent en el seu rival a l’Històrics. Galeano, Genís i Domi Berlanga han fet les maletes del Feliu i Codina cap a Terrassa, i s’afegeixen a altres noms com Kevin Alarcón o Joel Cañaveras. Moltes peces noves per encaixar que podrem veure en aquest Històrics 2019.

Finalment el Sants ha pogut conservar l’equip que l’ha fet gran en el darrer lustre. El bloc comandat per Tito Lossio és la gran fortalesa d’un equip que lluita cada pilota com si fos la última. Un equip que es reconeix amb facilitat i que buscarà la permanència i ser novament un dels equips reveleció en l’exigent Tercera.

Un grup competitiu on es podran extreure algunes conclusions de cara a la lliga, i d’on sortirà el tercer semifinalista. No falten els al·licients en aquest grup 3, amb el derbi barceloní Sants- Horta, una rivalitat incrementada els darrers anys, o amb el duel entre hortencs i terrassencs, amb molts ex i retrobaments.

Back To Top