skip to Main Content
L’amfitrió Vol Destacar Davant Dos Rivals D’entitat Que Ja Saben Què és Jugar Una Final

El darrer semifinalista de la XXXIV edició del Torneig d’Històrics del Futbol Català medirà les forces del renovat projecte de l’amfitrió, el FC Martinenc, i de dos equips amb altes aspiracions a la Tercera Divisió, el CE l’Hospitalet, que ja sap que és guanyar el torneig (2015), i el EC Granollers, a qui precisament va superar en aquella final de quatre anys enrere.

El CE L’Hospitalet va quedar-se per segon any consecutiu a les portes de l’ascens a la Segona Divisió B després de no poder superar l’Algesires en el playoff. L’equip riberenc, un dels “cocos” de la categoria, va ser campió de l’Històrics l’any 2015 i aquesta temporada renova el projecte liderat per Jonathan Risueño a la banqueta i amb fitxatges de renom com el de Felipe Sanchón. L’Hospi serà sense cap mena de dubte un dels grans favorits a fer un bon paper a l’Històrics.

Per la seva banda el Granollers va signar un any positiu a la Tercera Divisió, mantenint-se regularment a la zona mitjana-alta de la classificació. Els granollerins han renovat el tècnic José Solivelles i mantenen la columna vertebral amb homes importants com Eloi Zamorano, Oriol Molins o Pau Darbra. A l’Històrics precisament es van quedar a les portes del títol en la seva participació l’any 2015, quan van perdre la final contra l’Hospi per 2-1.

Finalment el FC Martinenc juga a casa en el seu torneig després d’una temporada efímera a Tercera Divisió. De nou a Primera Catalana, els del Guinardó enceten un projecte totalment nou, amb fins a 17 fitxatges i renovació del cos tècnic. L’ex del Sant Ildefons Javi Gómez serà l’encarregat de portar a bon port l’equip vermell. El Martinenc és el club organitzador del Torneig i un dels dos clubs, conjuntament amb el Júpiter, que ha participat en totes les edicions, guanyant el títol en quatre ocasions. Això sí, la darrera ocasió va ser el llunyà any 1991.

Serà un grup interessant que decidirà l’últim equip que accedirà a les semifinals de l’Històrics 2019. Tres equips motivats per fer un bon paper i un bon inici de pretemporada per tal de consolidar els seus projectes.

Back To Top