skip to Main Content
L’huracà Blau

Qui cregui que el Danielle és l’huracà protagonista d’aquesta setmana és que no ha estat a l’Històrics. La final d’ahir va deixar-nos una altra actuació aclaparadora de l’Igualada. Les blaves s’enduien el títol superant còmodament el Sant Cugat i sentenciant el partit ja en els primers quaranta-cinc minuts amb quatre gols a favor. 

Les igualadines han fet un Torneig sense fissures en el seu debut a la competició i s’enduen el títol amb un balanç d’enveja: nou gols a favor i només un en contra, ahir a la final de penal (1-4). Una actuació que els reafirma la seva condició de preferides per a l’ascens en el curs de Preferent que tot just comença en dues setmanes. 

I al centre d’aquest huracà imparable, hi ha una clara ocupant: Marina Salanova. Brillant en tot el Torneig i decisiva en l’últim matx amb un hat-trick que va col·locar les seves companyes al punt més alt del podi. Mèrits que van materialitzar-se amb la victòria dels dos premis individuals: el d’MVP i el de màxima golejadora de la competició amb un total de quatre dianes (una a la fase de grups i tres en la final).

Veurem quant temps sobreviu l’huracà amb tanta força i si, finalment, aconsegueix l’ascens aquest curs. I sobretot, estarem atents a les previsions per saber quan aconsegueix tornar al Guinardó per revalidar el títol de l’Històrics.

Back To Top