skip to Main Content
El Dia De La Marmota

Algú pot pessigar-nos un braç? Ens fa la sensació que aquest Torneig ja l’hem viscut. Fa només un any! La tercera jornada de l’Històrics va tornar a deixar-nos gust de conegut. El Sant Andreu de Xavi Molist aconseguia el pas a semifinals després de superar Martinenc i Cerdanyola. Molist, recordem, guanyador del Torneig fa només dos anys amb el Terrassa.

No és el retrobament amb Molist, però, que fa que tot plegat ens soni una mica. La jornada de dilluns ja va fer-nos aquesta sensació, quan el Terrassa va aconseguir imposar-se en el primer grup gràcies a un empat sense gols en el matx amb la Montañesa i una victòria per la mínima contra el Badalona. En l’última edició, els vallesans també assolien el pas a semifinals un dilluns, superant Martinenc i Vilassar de Mar, en aquest cas.

Voleu seguir amb les coincidències? En tenim! Si feu memòria de la segona jornada del 2021, us adonareu que la història torna a repetir-se. El Sants, ja capitanejat per Borja López, passava a la següent fase del Torneig després de vèncer Horta i Badalona, gràcies a una gran actuació de Favio Osorio. Fa menys de quaranta-vuit hores, els santsencs s’encaminaven cap a semifinals una altra vegada. I només sabem que no estem vivint un déjà-vu perquè vam veure Osorio lluir la samarreta de la Montañesa dilluns. Si no, en tindríem dubtes.

I la tercera ja frega la burla. Us ho hem avançat: un gol en l’últim moment d’Alberto García va classificar ahir al Sant Andreu com a tercer semifinalista. Suposem que no cal que us diguem que sí, que també va passar l’any passat que els quadribarrats es col·locaven com a primers de grup un dimecres superant Vilafranca i Júpiter, ja amb García entre línies.

Però compte, que la broma podria allargar-se encara més! Avui en la quarta jornada del Torneig, pot repetir-se. Sí, sí, ho llegiu bé. Si el Manresa de Ferran Costa supera a la FE Grama i l’Horta i aconsegueix classificar-se per a la jornada de dissabte, les semifinals seran calcades a les de l’any passat: Terrassa-Sants, Sant Andreu-Manresa. Perdoneu-nos, manresans. No voldríem pas gafar el vostre camí a l’Històrics, però és massa coincidència com per a no comentar-la. Està a les vostres mans trencar la sort i aquest any, sí, plantar-vos a la final del Torneig i per fi esborrar la sensació d’un destí mastegat

Back To Top