skip to Main Content
Amb Les Millors Gales

No podem negar que el primer de setembre és, en general, un dia que no agrada. Per a molts i moltes significa el punt final de les vacances i l’acomiadament de l’estiu. Excepte quatre estranys que troben a faltar la rutina i els companys de feina, la majoria maleïm que l’agost ja no sigui el mes que encapçala el calendari. Així i tot, ens esforcem per arribar amb bon posat

L’inici del curs és també una competició una mica absurda. Qui ha escoltat la llengua més exòtica durant les vacances? Qui té més apujat el to del Sol a la pell? O qui ha menjat el millor arròs en terres properes? Ens mudem per fer bona impressió i posem bona cara per sentenciar que l’estiu ens ha anat de meravella. I si hi ha una cita que marqui clarament l’inici del curs és l’Històrics. 

Ahir al Guinardó, no van faltar les millors gales i la voluntat de deixar bona sensació entre els assistents. Els nervis van provocar, fins i tot, retards en la posada en marxa del Torneig. I hi ha qui, com l’Arnau Morales, entrenador del Júpiter, va acceptar haver visitat la barberia i haver comprat roba nova hores abans per lluir el millor look sobre la gespa.

I tot i que les barcelonines van ser les primeres a acomiadar-se de la competició, sí que van deixar bon sabor de boca. A més, defensant la seva condició de veteranes al Torneig davant de dos equips – Cerdanyola i Sant Cugat – molt més novells. El conjunt verd sí que té pràctica a l’Històrics i va voler posar les coses difícils a les santcugatenques, que s’hi estrenaven

Els dos equips van mostrar-se sòlids i celebrant amb entusiasme cada gol que els acostava a la gran final de diumenge. Com si es tractés del primer dia d’institut a un nou centre, les jugadores van donar-ho tot per lluir el potencial dels seus respectius clubs en la temporada que tot just comença. 

Finalment, va guanyar qui debutava al Torneig, després d’un duet final ajustat fins a l’últim moment. En cap cas, va ser sort del principiant. Avui descobrirem contra qui ha de treure pit el Sant Cugat a la lluita pel títol de diumenge. Hi haurà també visita a la perruqueria i estrena d’equipació per la primera final del curs?

Back To Top