skip to Main Content
Prèvia G4: El Manresa, Favorit En Un Grup Inèdit Amb Horta I FE Grama

Prèvia Grup 4: UA Horta – FE Grama – CdE Manresa

El divendres 4 d’agost es tancarà la fase de grups amb el darrer semifinalista, que sortirà d’un grup on el Manresa parteix com a favorit i com a equip de màxima categoria, ja que militarà a la 2RFEF. La FE Grama, que participarà en la competició per segona vegada, i l’històric UA Horta, completen un grup molt atractiu.

Els hortencs són un dels equips més vinculats a la història del Torneig d’Històrics, amb 31 participacions i tres títols, el darrer a l’any 1997. Després d’una temporada competida a 1a Catalana, el projecte d’Adam Fontes gaudirà de continuïtat amb l’objectiu d’estar a la part alta de la classificació. L’equip ha renovat bona part de la seva columna vertebral i a l’Històrics voldran ser protagonistes un cop més.

Per la seva banda, la FE Grama que torna al Torneig després del seu debut l’any 2018 i com a premi al seu rendiment esportiu, enceta un projecte totalment renovat, començant per la banqueta amb l’arribada de l’entrenador del juvenil Manu Peláez. L’equip colomenc s’ha reforçat amb l’arribada de jugadors destacats com el davanter Godbless (Guineueta), el migcampista Juan Sosa (Cerdanyola), o el defensa Sergio Juste (CE L’Hospitalet), entre molts d’altres. A l’Històrics es podran veure les primeres passes d’aquest nou projecte esportiu.

I finalment el Manresa, després de la seva històrica temporada on va ascendir a 2a RFEF repeteix participació a l’Històrics. De fet, l’equip de Ferran Costa està invicte al torneig amb dues victòries i un empat, ja que va ser eliminat a les semifinals de la passada edició i va deixar una magnífica impressió. La temporada va demostrar que les sensacions a l’Històrics no eren un miratge i es va proclamar campió de forma brillant. Els del Bages han donat continuïtat a l’equip i voldran lluitar per assegurar la permanència, però primer voldran seguir invictes a l’Històrics i lluitar pel títol.

Amb aquest grup entre manresans, colomencs i hortencs es tanca la fase de grups de la competició, donant pas a un merescut dia de descans abans de les decisives semifinals del dissabte.

#SomHistòrics

Back To Top