skip to Main Content
Tres Equips De Preferent Busquen Ser A La Final

Aquest divendres, amb la disputa del grup 2, es definirà la final de la setena edició del Torneig d’Històrics Femení, al Municipal del Guinardó i amb entrada gratuïta. S’enfrontaran, a partir de les 19 hores, tres conjunts de Preferent Femenina: l’amfitrió, un Pallejà que repeteix i un Igualada que tenia l’ascens a tocar i que s’estrena al Torneig.

El Pallejà va estrenar-se a l’Històrics el curs passat, en què l’equip retornava a Preferent després de l’experiència a Nacional. En el curs de retorn acabava cinquè a la primera fase, disputant una lligueta per la permanència en què acabava campió, signant la continuïtat a Preferent amb molta facilitat, amb quatre triomfs en sis jornades. Els 19 gols de Salomé Navalón -renovació estrella per a les vermelles- o els 12 d’Ariadna Perea, juntament amb el treball col·lectiu, contribuïen a signar aquesta continuïtat a Preferent. Destaquen també les continuïtats de les porteres Marta Roldán i Laia Puig, de Judith Saubi o de Marta Bonastre, i les arribades de set reforços, com Yasmin, Paula Soto o Montse Blanco. A la banqueta hi continua el tècnic Issam El Azzouzi.

El Martinenc també assolia una permanència tranquil·la, sent campió del subgrup 1 per la salvació, en una fase en què acabava invicte (cinc victòries i un empat). Al subgrup B les vermelles feien una excel·lent primera volta però tancaven la lligueta a la setena plaça. Amb tot, les del Guinardó iniciaran a mitjans de setembre el tercer curs a Preferent, el sostre històric per al Martinenc. La plantilla té un to de continuïtat, amb 12 renovacions, algunes de referents del Club, com Paula Ruiz o Jessica Diéguez, més de 200 partits oficials al primer equip, o les de Bea Tudela (10 gols aquest curs) i Júlia López (11 dianes), referències de les vermelles els últims cursos. Han arribat cinc reforços, entre els quals destaquen la mitjapunta colombiana Juliana Restrepo o l’extrem Ester Ruiz. Guillem Garcia continua sent l’entrenador de les vermelles.

L’Igualada es quedava a les portes de l’ascens a Nacional aquest curs. Les de l’Anoia acabaven sent el segon millor equip de Preferent aquest darrer curs, sent segones al subgrup A, a la primera fase, i al subgrup per l’ascens, en la fase definitiva. El Cornellà acabava davant de les blaves en totes dues fases, i l’expectativa per poder accedir a una vacant i obtenir l’ascens com a segon millor equip no s’ha acabat complint. Amb tot, les igualadines surten amb la màxima de les ambicions un curs més a Preferent. D’entre les renovacions anunciades destaca la de la capitana, Elena Alert, que ha superat ja els 500 partits al club. També continuen la golejadora Marina Salanova (19 dianes aquest últim curs) o Paula Bohigas (14 gols aquesta temporada). D’entre les arribades destaca el retorn de Laura Marcet. El tècnic de les de l’Anoia continua sent Víctor Torrijos.

Els projectes de Preferent Femenina van agafant forma. Us esperem al Guinardó, entrada gratuïta, per gaudir d’aquesta primera jornada d’Històrics Femení 2022!

#SomHistòrics

Back To Top